Virtual Reality diensten

We bevinden ons midden in het informatie- en ook belevenistijdperk. Virtual Reality levert een belangrijke bijdrage aan dit tijdperk en veroorzaakt een disruptie, of liever gezegd Een verfrissende kijk, op hoe huidige business modellen in elkaar zitten. Virtual Reality opent een zee aan mogelijkheden om uw doelgroep met grote impact te verrassen en met hen interactief te communiceren. Wij helpen u daar graag bij.

Onze

Propositie

Beschouw ons als partner die uw business vraag vertaalt naar een begrijpelijk verhaal. Een partner die uw ambities omzet in doelgerichte ideeën, die bijdragen aan commerciële- of communicatiedoelstellingen. We begeleiden u door het gehele proces middels heldere en begrijpelijke communicatie. Moeilijke vakjargon laten we buiten de deur!

Op basis van onze kennis en ervaring inspireren we u op de mogelijkheden van de technologie op dit moment. Het verhaal staat altijd voorop. De technologie ondersteunt.

Onze virtual reality experiences hebben een focus op het bereiken van een zo groot mogelijk publiek, met de hoogst haalbare kwaliteit. Ons favoriete ontwikkelplatform is daarom – op dit moment – de Samsung Gear VR , gevolgd door het Android en IOS platform. In deze gevallen gebruik je namelijk je eigen smartphone als communicatiedrager. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een virtual reality bril en een koptelefoon!

Wij geloven in de kracht van samenwerking en gebruiken voor onze VR experiences het platform van Smart2VR. Dit Nederlandse bedrijf heeft een uniek distributiekanaal (lees: app) ontwikkeld om al je virtual reality content heel eenvoudig in iedere gewenste app store te plaatsen en te beheren.

Bekijk hier onze visie op storytelling in virtual reality

VIRTUAL REALITY

VIRTUAL REALITY

In een bril worden 2 beelden voor je ogen geprojecteerd. Doe daarbij een koptelefoon op en je waant jezelf in een andere omgeving, volledig afgesloten van de echte wereld om je heen: Je zit in de virtuele realiteit. We noemen het virtuele realiteit, ondanks dat een ervaring ook een echte, gefilmde omgeving kan zijn. Verwarrend, maar we noemen het virtueel, omdat we er niet écht zijn.

AUGMENTED REALITY

AUGMENTED REALITY

We voegen een laag of ook object toe aan de echte omgeving die je ziet. Op basis van een fysiek herkenningspunt (lees: marker) komt het object tot leven of in beeld. Je gebruikt hiervoor je tablet of smartphone. Een bekend voorbeeld van Augmented Reality is de Dino campagne van Albert Heijn.

360⁰ FILM

360⁰ FILM

Is een panoramisch beeld van een omgeving. Wordt gebruikt voor het ontwikkelen van virtual reality. Er zijn twee varianten van 360⁰ die je in een VR bril kunt ervaren: (1) Je kijkt naar een 360⁰ beeld die voor beide ogen is gespiegeld. Daardoor ervaar je minder diepte en zie je minder scherp. (2) Een stereoscopisch 360⁰ beeld simuleert 2 ogen en is gefilmd vanuit 2 cameraposities. Daardoor ervaar je diepte en meer scherpte.

MIXED REALITY

MIXED REALITY

De nieuwste en meest onbekende vorm is er 1 die erg lijkt op Augmented Reality. Mixed reality ervaar je door een bril, waarbij je de omgeving om je heen blijft zien. De bril scant je omgeving en herkent waar het objecten kan plaatsen. Zoals bij augemented reality is er geen fysiek herkenningspunt meer nodig. De Microsoft Hololens is een voorbeeld van mixed reality.

ook dit is

virtual reality

neem contact met ons op

Start typing and press Enter to search