Download hier het persbericht met afbeeldingen.

 

Op 5 & 6 april werd in De Hangar in Katwijk het KPN evenement The Digital Dutch gehouden. Een evenement specifiek gericht op de groot zakelijke klanten van het telecomconcern. Ze werden in een spetterend programma meegenomen in de digitale transformatie van de BV Nederland.

Motiv ICT Security, launching customer van onze VR experience en tevens onze nieuwe leermethodiek, was platinum partner en pakte groots uit. Middels een eveneens door ons ontworpen booth (agency Like No Other), konden geinteresseerden kennis maken met Motiv. In 1 van de 5 experience seats beleefden ze een risico scenario uit het dagelijks leven. Een dramafilm die je beleeft vanuit een derde persoon. En niet zonder succes. Er werd grote belangstelling getoond en er was direct interesse vanuit meerdere organisaties voor deze innovatieve, virtuele leermethodiek.

Helaas kunnen we de VR experience nog niet vrij verspreiden. Dit omdat het bedrijf eerst zelf de markt wil betreden met deze innovatieve awareness tool. Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Start typing and press Enter to search