Onderscheidende

cases

Deze verhalen ontwikkelen we op dit moment. Het zijn unieke verhalen, die een probleem op hele levendige wijze zichtbaar maken en daarvoor ook een oplossing bieden. De verhalen verpakken we in een virtual reality experience. Beiden een noviteit voor de VR branche, omdat ze virtual reality vanuit een geheel nieuwe invalshoek benaderen.

Ben jij online bewust?

Security Awareness Experience

We leven in een economie die 24 uur per dag online is. Er komen steeds meer apparaten bij waarmee we connected zijn. Het risico dat we lopen om gegevens van onszelf en anderen – vaak onbewust – openbaar te maken, is al groot. En wordt steeds groter. Denk alleen al eens aan onze social media. Hoeveel waardevolle informatie geven we via deze openbare kanalen weg aan hackers?

Vallen gegevens in verkeerde handen en bevatten ze privacy-gevoelige inhoud, dan hebben de consequenties vaak schadelijke gevolgen. Gevolgen waarvan we de impact nu nog maar nauwelijks kunnen bevatten.

Deze VR experience is verpakt in korte, meeslepende film, die je laat ervaren wat de gevolgen zijn van onnadenkend handelen online. Er worden meerdere verhaallijnen ontwikkeld en uiteindelijk is deze basis experience de aanzet tot een trainingsinstrument om bewustwording te creëren.

Interesse om de business case te ontvangen? Neem contact met ons op.

Download de experience hier!

Deze experience is in ontwikkeling. Nog even geduld!

Naar de tandarts gaan is niet leuk!

Tandarts virtual reality experience

Tandartsangst is een diepgeworteld fenomeen. Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen zegt ‘bang’ te zijn om een tandarts te bezoeken. Om die angst te verminderen, ligt er een grote rol weggelegd bij de bewustwording bij jonge kinderen en het treffen preventieve maatregelen.

Waarom hebben we angst? We horen spookverhalen, hebben een slechte ervaring gehad, … Maar vooral hebben we behoefte aan structuur en informatie. We willen graag weten waar we aan toe zijn en wat we kunnen verwachten. Vooral als het gaat om minder leuke dingen. De tandarts, waar we gemiddeld eens per jaar komen – maar soms vaker voor specialistische behandelingen – is voor ons een ‘black box’. We gaan er heen, maar weten niet wat ons te wachten staat.

In deze case zetten we Virtual Reality in om op een hele levendige, visuele manier informatie over te brengen. En dit als het ware ‘in te printen’ in het geheugen van de patiënt. Dit met als ultiem doel middels een visuele informatieoverdracht de patient op termijn comfortabeler een behandeling in te laten gaan.

Interesse om de business case te ontvangen? Neem contact met ons op.

Meer weten? bel ons!

Start typing and press Enter to search